Trapézlemez vásárláshoz keresel jó árakat?

Szponzorált tartalom

trapézlemez árak
trapézlemez árak

Ha most ezt a cikket olvasod, akkor biztosan arra vagy kíváncsi, hogy mennyibe kerülnek a trapézlemezek? Érdemes alaposan körülnézni, mert nagy különbségek lehetnek, de ne csak az árat nézd, hanem azt is, hogy mit kapsz a pénzedért cserébe!

Nézzük is meg, hogy az aktuális, 2024-es trapézlemez árlista termék szerint milyen összegeket foglal magába!

Minden a vastagságtól, a bordák magasságától és a színektől, valamint a bevonattól függ. Hirtelen sok információnak tűnhet, de segíthetünk abban, hogy a neked megfelelő terméket válaszd. A lényeg az, hogy lépésenként haladj!

A legfontosabb részlet a bordamagasság. Ezzel együtt a típust meg is határoztad. A T8-as trapézlemezek ára br. 4380 Ft-nál kezdődik, a T18 ára valamivel magasabb és így növekszik sorban a T20, T35, T38, T45, T50, T55, T75, T75, T135, T137, T153, T160 trapézlemezek árai. 20 mm-es bordamagasság esetében, vagyis a T20-as színes trapézlemez árak 4890 Ft-tól 5065 Ft-ig rúgnak. Pontos árakat a lemezbenotthon.hu oldalán találhatsz, itt egyben felmérheted, hogy milyen típusú lemezekből lehet válogatni.

Feltételezem, hogy az sem mindegy, hogy néz ki a lemez, tehát legyen az a következő lépés, hogy kiválasztod a színét. Meglepően nagy a választék, úgyhogy bőven van miből válogatni. A színnel együtt a bevonatot is át kell gondolni. Erre az a javaslatunk, hogy aszerint válassz bevonatot, milyen épületre vagy egyáltalán mire akarod felhasználni a trapézlemezt. Ezeknél a lemezeknél is gondoskodni kell a párazáró réteg kialakításáról, legalábbis célszerű.

Méretben mekkora elemekre lesz szükséged? Táblákban és négyzetméterben meghatározott árakkal is találkozhatsz a különböző oldalakon, arra figyelj, hogy ahonnan vásárolni szeretnél, ott miben mérik az árat. A trapézlemez árak bruttó vagy nettó összegben vannak feltüntetve – szintén fontos részlet, amit szem előtt kell tartani.

A trapézlemez nem véletlenül egyre népszerűbb, hiszen sokan felismerték a benne rejlő lehetőségeket. A tévhitekkel ellentétben, a megfelelő minőségben tökéletes tetőt építhetünk belőle akár lakóingatlan esetében is. Minden a megfelelő anyagválasztáson és szakszerű kivitelezésen múlik!