A modern nyílászáró tulajdonságai.

Szponzorált tartalom

nyílászáró
nyílászáró

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy ma már van miből választani. Akár a termékeket, akár a szolgáltatásokat nézzük, mindig többféle választási lehetőség adott. Ez viszont azzal jár kéz a kézben, hogy érdemes is több időt szánni a választásra, célszerű utánajárni a lehetőségeinknek.

Az ablak vásárlásra különösen igaz ez a felállás, hiszen nem mindegy, hogy mit kapunk a pénzünkért. Olykor apró a különbség árban, ám annál nagyobb a tulajdonságokban. De akkor mégis melyek a jó nyílászáró jellemzői, mire figyeljünk oda feltétlenül?

Az energiatakarékos, komfortos otthon legfontosabb elemei közé tartoznak a nyílászárók és szigetelés. Az ablakokkal kapcsolatban felmerülhet, hogy milyen anyagból legyen, melyik a legjobb a fa, alumínium vagy a műanyag nyílászáró? Mindent az ár-érték arány dönt el! Nem kérdés, hogy melyik anyaggal járunk a legjobban. Bármennyire is nehéz elfogadni, de a műanyag magasan szárnyal!

Hőszigetelés.

A profil hőszigetelő képessége és az ablakban lévő üveg hőátbocsátó tényezője meghatározó abban, hogy mennyire jó hőszigetelő az adott nyílászáró. A kétrétegű üvegezés és a háromrétegű között hatalmas különbség lehet, utóbbi akár feleannyi hőveszteséggel szolgálhat.

Élettartam.

Az sem mindegy, hogy milyen hosszú távra tudunk tervezni vele, mert bár a fa csodaszép látványa csábító lehet, annak karbantartása bonyolult és meg sem közelíti a műanyag nyílászárók élettartamát!

Karbantarthatóság.

Amikor megvásárolunk valamit, az mindig szép és tökéletes, hiszen új. De ha nem akarjuk, hogy az idő vasfoga meglátszódjon rajta, akkor gondoskodni kell a rendszeres karbantartásról. A műanyaggal könnyű a dolgunk, semmilyen speciális igénye nincs, csak a rendszeres tisztítás.

Dizájn.

Mivel nem csak fehér színben elérhető, ezért esztétikai szempontból sem kell kompromisszumot kötnünk, minden igénynek megfelelő színválasztékból válogathatunk a műanyag nyílászáró kínálatban.

Ha már elkötelezte magát a megfelelő nyílászáró mellett, a V-V Ablak Kft. készséggel áll rendelkezésére új ablakainak beszerzésében és beépítésében!