Pont32 Fogászat, a megfizethető fogászat!

Szponzorált tartalom

Pont32 Fogászat

Nem mindenki engedheti meg magának azt, hogy drágán vegyen igénybe szolgáltatásokat, hogy egy bizonyos értékhatár felett fizessen valamiért, amire alapvetően szüksége van. Amennyiben fogról van szó, akkor bizony nem ritkán erőn felül kell tenni annak érdekében, hogy mondjuk új fog kerüljön beépítésre; ha valaki fiatal, akkor az igényes kivitel mindenképpen prioritást kell, hogy élvezzen.

A Pont32 Fogászat esetében nem kell kasszát robbantania

Szerencsére akadnak olyan fogászatok, amelyek a minőségi munkát ötvözni tudják a korrekt árakkal – megalkotva ezzel azt a tökéletes elegyet, melyet sokan keresnek. A Pont32 Budapesten található meg, a XI. kerületben, a Csonka János térhez közel eső Dombóvári úton. A fogászaton korszerű körülmények, kellemes környezet, magasan kvalifikált szakemberek várják mindazokat, akik eddig féltek attól, hogy fogorvosi székbe üljenek.

A Pont32 esetében búcsút lehet inteni a fájdalomnak!

Aki úgy dönt, hogy neki a Dombóvári út 2. szám alatt lévő fogászat kell, annak nem kell semmiféle fájdalommal sem számolnia! Ez annak köszönhető, hogy azzal a módszerrel, mellyel ez a szájsebészet dolgozik, 100%-ban kiküszöbölhető a fájdalom! Alapvetően helyi érzéstelenítéssel kerül megoldásra az, hogy a beteg ne érezzen semmit akkor, amikor tű hatol be a fogínyébe – fájdalomcsillapítót fecskendezve ezzel a szövetek közé. Ám hogy már maga a tűszúrás se fájjon, ahhoz az kell, hogy az ínyre olyan zselé kerüljön felkenésre, mely szintén érzéstelenítő hatással rendelkezik. Válassza hát a 100%-os biztonságot, és akkor nem kell tartania semmitől sem!

Milyen beavatkozások végeztethetőek el a Pont 32-nél?

Egy szóval kifejezve: minden. Némileg részletesebben: fogtömés, foghúzás (bölcsességfog is), fogpótlás elkészítése, implantátum beépítése, állcsontciszta eltávolítása, gépi gyökérkezelés kivitelezése, fogfehérítés – és így tovább. Akár panorámaröntgent is kérhet a páciens, hogy a lehető legtisztábban láthasson fogai állapotát illetően.

Mi a helyzet akkor, ha a beteg nem beszéli a magyar nyelvet?

Előfordul, hogy a páciens nem ért magyarul; ilyen esetben a fogászat dolga az, hogy szót értsen az érdeklődővel, azzal, aki igénybe venne valamilyen szolgáltatást. A Pont 32 esetében az asszisztensek is több nyelven beszélnek, így nyelvi akadálya nemigen lehet annak, hogy a felmerült probléma aztán ne kerüljön megoldásra.