Ganoderma gomba őrlemény szuper élelmiszer.

Szponzorált tartalom

Ganoderma gomba őrlemény
Ganoderma gomba őrlemény

Ha szuper módon szeretnénk magunkat érezni a bőrünkben, nincsen más teendőnk, csak élni valamely szuperélelmiszerrel! Ha még nem hallott volna az étkeknek erről a kategóriájáról, akkor épp itt az ideje, hogy felvértezze magát ezzel a tudással! A Ganoderma gomba örlemény ugyanis ezen szuperélelmiszerek egyike, mellyel akár Ön is élhet, ha felkeresi a Natker oldalát, és rendel belőle magának.

Mitől olyan szuper a szuperélelmiszer – és egyben maga a Ganoderma?

A szuperélelmiszer olyan táplálék, mely nem mesterséges módon kerül előállításra, s amely ezen túlmenően rendelkezik minden létfontosságú tápanyaggal, mégpedig nagy mennyiségben és kellő változatosságban. Az ilyen ételek kedvező hatást gyakorolnak az egészségre, mint ahogyan az általános közérzetre, a szellemi frissességre is. Nem véletlen, hogy a Ganoderma (vagy ahogyan másik nevén illetik, a pecsétviaszgomba) olyan nagy tiszteletnek örvend Japánban, amilyennek.

Mi is egészen pontosan a pecsétviaszgomba?

Japánban csak úgy hívják a Ganodermát, hogy a „halhatatlanság növénye”. Ezt az elnevezést azért kapta, mivel tradicionális gyógynövényként tekintenek rá az országban; sőt, még a szomszédos Kínában is használják gyógyító hatása miatt. A gomba csökkenti a vérben a koleszterin, a szabad zsírok mennyiségét, általa csökken a vércukor szintje, normalizálódik a hasnyálmirigy működése, megakadályozódik a trombózis kialakulása, erősödik az immunrendszer ellenállóképessége, csökken a szenilitásra való hajlam – és így tovább. Látható, hogy megannyi egészségügyi problémára jó a pecsétviaszgomba.

Hogyan lehet hozzájutni eme szuperélelmiszerhez?

Nem kell mást tenni, csak ellátogatni a Natker oldalára, ahol nagyon egyszerűen, pár kattintással máris megvásárolható a szükséges mennyiségű Ganoderma. Mivel kiemelten jótékony hatású készítményről van szó, így a gomba ára nem lesz éppen alacsonynak mondható, ám így is megér minden egyes forintot.

Gyógyszernek minősül-e a gomba?

Nem. Hivatalosan nem nevezhető gyógyszernek, sőt gyógyhatású készítménynek sem, annak ellenére, hogy rendelkezik pozitív élettani hatással. Semmiképpen sem lehet csakis pecsétviaszgombával kezelni, megállítani egy betegséget, ám ha valaki rendszeresen él a Ganodermával, annál a gomba szedése nyomán egészségvédő hatások lépnek fel. Kezdetben már napi fél kávéskanálnyi gomba elegendő az egészség megőrzéséhez!