Szúnyogháló keret ablakra, ajtóra.

Szponzorált tartalom

Szúnyogháló keret Szúnyogháló keret ablakra, ajtóra.

Bármekkora állatbarát is vagy, biztosan nem szereted te sem a szúnyogokat és a legyeket vagy azokat a repülő rovarokat, amelyek előszeretettel találnak utat maguknak a lakásba, és az éjszaka közepén, a legszebb álmodban kezdenek el piszkálni.

 

Mi a megoldás? A szúnyogháló keret, amit az ablakra és az ajtóra is fel lehet szereltetni, ami rendkívül praktikus és igény szerint személyre szabottan elérhető! Persze gyakorlatilag bárhol beszerezhetők a hagyományos szúnyoghálók, amihez ragasztócsíkot mellékelnek és pillanatok alatt feldobhatod a nyílászárókra, de! A keretnek óriási előnye, hogy sokkal tartósabb és esztétikusabb!

 

Számtalan változatban rendelkezésünkre áll, és ha akár úgy tetszik, akkor a szúnyogháló keret eltolható is lehet, ami nem csak jól néz ki, de nem kell kerülgetni majd amikor az ajtóban közlekedünk. Kényelmes, praktikus és nem utolsó sorban: hatékony a szúnyogok és egyéb rovarok ellen!

 

A rovarhálók többféle anyagban és színben elérhetőek. Kinek melyik tetszik jobban, melyik passzol jobban az ablakokhoz, ajtókhoz – úgy választhat kedve szerint. A Redőnyben Otthon részletesen bemutatja a különböző változatokat annak érdekében, hogy könnyebb legyen a végső döntés!

 

Elég volt a sok szúnyogból? Abból, hogy a legyeket hajtod egész nap? Akkor itt az ideje a szúnyogháló keret felszerelésének! Amennyiben nem szabvány méret, hanem egyedi méret lesz szükséges, az is egy opció, hiszen ma már ezt a terméket is el lehet érni egyedi méretekben is.

Vannak fix beépítésű, mobil, nyitható és eltolható, valamint pliszé szúnyoghálók. Ezen belül lehet műanyag vagy alumínium a keret anyaga, melyek közül mindkettő rendkívüli tartósságot szavatol. Az UV védelem gondoskodik róla, hogy ne fakuljon meg, hogy minél tartósabb legyen a szúnyogháló keret, amit évekig, évtizedekig használhatunk könnyű tisztítás mellett!