Invertert keresel az autódhoz? Segítek, hol találod a legjobbakat!

Szponzorált tartalom

Inverter vásárlás - BestMarkt
Inverter vásárlás – BestMarkt

A minap barátnőmmel elhatároztuk, hogy elmegyünk nyáron egy hosszabb kemping-túrára, mivel imádunk a természetben lenni. Ezt a kempingezést most autóval tervezzük megtenni, mivel úgy sokkal egyszerűbb, és így hozhatunk kisebb sütőt vagy esetleg hűtőt is. Utánanéztem és ehhez viszont szükség lenne egy inverterre, ami árammal tudja ellátni ezeket a berendezéseket.

Neki is kezdtem a keresgélésnek a neten, amire a böngésző kidobta az Inverter vásárlás – BestMarkt kulcsszavakat. Rámentem a kiadott oldalra, és megnéztem, mit is kell tudni erről a BestMartk nevű cégről. Először is el kell, hogy mondjam, a weboldalon iszonyat sok féle termék elérhető, kezdve a laptopoktól a konyhafelszereléseken át az irodaszerekig. És mindezek között csomó márkás dolog is van, például amikor az okosórákhoz tévedtem, többek között Xiaomi, Huawei, Samsung és Apple termékeket láttam, valamit még leértékelve is. Éppen ezért maradtam az oldalon, mondván, hogy itt biztosan lesz inverter a kocsihoz.

De felmerülhet a kérdés: mit tud egy inverter? Az inverterek feladata, hogy egyenáramot használnak fel tápforrásként váltakozó áram előállítására, mely kulcsfontosságú jelentőséggel bír az elektromos berendezések üzemeltetésekor. Ilyen invertert keresünk az autó esetén is, melyből a BestMarkt oldala több mint 70 darabot kidobott a találati listán. Itt főként Green Cell márkájú inverterek voltak, de PowerWalker feszültségátalakítót is találtam. Mint kiderült, nekünk 24V-os, 1000W-os inverter kell, így ezek között keresgéltem. Sok típust megnéztem, mire megtaláltam azt, amire szükségem volt. Egy Green Cell autós inverter volt az, ami éppen 24V-on működik, és árban is egészen megéri – gondoltam. A termékre 12 hónap jótállás volt, aminek örültem, hiszen ha nyáron esetleg meghibásodik, akkor sincs nagy gond, ki tudom cseréltetni a BestMarkttal, ami bevallom, megnyugtatott. Fényképek is voltak fent róla a weblapon, nem is egy, hanem rögtön öt, amin egyúttal azt is láttam, nagyjából mekkora is az az inverter. Nagyon kis kompakt, ami szintén emellett az inverter mellett szólt. Azért elolvastam a termék leírását is, mivel szerettem volna tudni, mit kínál a gyártó. Pont minden stimmelt ahhoz, amit kerestem, így már csak a véleményeket néztem meg, ahol valaki öt csillagra értékelte a cikket, úgyhogy gondoltam, csak nem lehet rossz ez az inverter.

Egyébként ha beírjátok, hogy Inverter vásárlás – BestMarkt, akkor pár kattintással meg is találjátok ezt a konkrét típust, vagy akár nézelődhettek is a többi árucikk között. A más látogatókat érdekelt még résznél pedig még kidob a weblap egy adag terméket, amik az adott kereséshez kapcsolódnak, ez is hasznos lehet, ha invertert keresel.

Szóval végül meg is rendeltem a kinézett darabot, méghozzá házhoz szállítással, így ugyanis 3-5 munkanapon belül ki is hozzák az invertert, ráadásul nem is sok pénzért. De ha úgy jobban tetszik, akkor egyébként GLS csomagpontra vagy üzletben való átvételre is lehet kérni, ezek szintén pár munkanapon belül megtehetők, mivel a termék ebben az esetben külső raktáron volt. A házhoz szállítás díjára még egy kicsi rájön, ha utánvéttel kéritek, erre azért érdemes odafigyelni.

A BestMarkt valóban 3 napon belül ki is hozta az invertert, amit rögtön ki is próbáltam a kocsinál. Szuper volt, így már bele mertünk vágni a kempingezésbe. Ha tehát invertert kerestek, én először náluk nézném meg, Inverter vásárlás – BestMarkt néven találjátok tehát az említett nagy választékot.