Etikett címke tekercses kivitelben.

Szponzorált tartalom

etikett címke
etikett címke

Rendkívül széles körben felhasználhatóak ezek a címkék, így hát nem csoda, hogy milyen nagy rájuk a kereslet. Rengeteg változata van, alkalmazzák jelölésre, lezárásra, összetevők felsorolására és még számos esetben. Nem csak az élelmiszerüzletekben tűnnek fel, hanem a kertészetekben, ékszerüzletekben és egészségügyi intézményekben.

Mindenütt ott vannak, ám nem mind egyforma! Az etikett címke sokrétű felhasználása lehetővé teszi azt, hogy olyan körülmények között is használni lehessen őket, amik nem nevezhetőek hétköznapinak. Teljesen más egy olyan etikett címke, amivel a konzerveken találkozunk, mint az, amit a fagyasztott termékeken látunk – bár nekünk vásárlóknak ez mind csak egy papírnak tűnhet.

Mindez ne tévesszen meg senkit, számos tulajdonsága van, amiben egyik különbözik a másiktól. Az első, ami szembe tűnhet, az az anyaguk. Ebből a szempontból lehet papír, műanyag vagy direkt thermo. Ezekről a tulajdonságokról részletesebben az etikett-cimke-shop.hu oldalon olvashatsz többet.

Méret szempontjából is igen sokszínű a felhozatal, akár kisebb, akár nagyobb vagy éppen egyedi formájú címkékre van szükséged, mindet megtalálod a kínálatukban, illetve kérhetsz egyedi etikett címke gyártást is. Nem csak az alapanyagot biztosítja a webáruház, hanem egyúttal igény szerint elkészíti a feliratokat, grafikát is rá.