Eladó vállalkozások hirdetéseire specializált oldalt keres?

Szponzorált tartalom

eladó vállalkozások hirdetéseire
eladó vállalkozások hirdetéseire

Elege van az eredménytelen böngészésből, amire már napokat áldozott? Egy eladó vállalkozások hirdetéseire specializált oldal, amit keres? Az uzletresz.com pontosan ilyen, hiszen egy eladó vállalkozások hirdetéseire specializált oldal, amely a Standard cégértékesítési platformon szükség esetén segítséget ad a hirdetés megfogalmazásához. A Private platformon pedig maga az oldal végzi a hirdetés szövegének megfogalmazását az eladó cég tulajdonosától kapott információ alapján. 

A hirdetésfeladáshoz nem is szükséges, hogy a hirdetésből be lehessen azonosítani az eladó vállalkozást. Érdemes azonban olyan mennyiségű és részletességű információt megadni a hirdetés szövegében, ami alapján az eladó cégek iránt érdeklődő potenciális vevők el tudják dönteni, releváns-e a számukra a hirdetés? Ellenkező esetben felesleges időveszteség mind a két félnek a hirdetés és a keresés során. Ha az érdeklődő feleslegesen jelentkezik, a hirdető pedig olyan érdeklődőknek válaszol, akik más céget keresnek, akkor bizony sok időt és energiát áldozunk fel feleslegesen.

Szintén nem érdemes a hirdetés megfogalmazásának azzal az elképzeléssel nekiindulni, hogy ha elég nagyvonalú a hirdetés megfogalmazása, és az érdeklődő egyszer már a helyszínre utazik, hogy lássa az eladó vállalkozást, akkor majd ott helyben úgyis “beleszeret” mondjuk a szépen felújított ingatlanba. A cégvásárlás a vevők döntő többsége számára a befektetés megtérüléséről szól, az eladó vállalkozások hirdetésére specializált oldal ebben segít.

Természetesen bizalmas információ közzétételét nem javasoljuk sem az eladó vállalkozásról a hirdetésében, de még közvetlenül az érdeklődők számára sem mindaddig, amíg a titoktartási nyilatkozat aláírásra nem került!